Hosta & Slem...

Baloo har fått hosta & är alldeles slemmig i halsen....hemma hos Smullan finns bästa polarn Jackson som har det likadant.
Kennelhosta Hon var hos vetten igår & Jackson var riktigt dålig. Så det var kennelhosta & misstänkte att Baloo också fått det för han harklade så igår natt men hoppades han sluppit.
De är ju ändå vaccinerade mot det, men det är visst vanligt att de får en lättare variant iallafall.
Så nu blir det ner & shoppa en temp & slemlösande tabletter. Hoppas verlkligen det inte blir nåt mer än såhär för så blir det att vara hemma med han i helgen. Kan ju inte låta föräldrarna ha hand om en sjuk hund.
Så bara avvakta & se. Är mest orolig att vi ändå smittat ner Mixa. En valp som troligen inte är fullvaccinerad ännu mot kennelhostan. Vi var & spårade i förrgår, men de träffades inte utan hade hundarna i bilarna. Baloo var ute kanske 5 minuter innan Mixa så hoppas hon intevar & sniffade på exakt samma ställen men tror inte hon var det. Hon träffade Jackson också förra veckan men då hade han nog inte börjat smitta, ska ringa vetten om en stund bara för att kolla av rutinerna.

Annars har natten varit lugn, sovot med Essie jämmte mig så mysigt när R är borta att gosa med henne. Hon är ju pappas flicka så jag brukar inte duga om han är hemma.
Olle vaknade två gånger & fick mat sen hörde jag honom snacka därinne 5:30 men då gick jag faktiskt upp & stängde dörren lite & drog täcket över huvet. Så tidigt stiger jag INTE upp!! Det hjälpte för jag somnade om. Sen hörde han 6:30 på lite högre & gladare nivå så då var det bara att hämta gladbubben & gå ner!
Igår var grabbarna här, Melker & Oliwer. Stora de börjar bli nu. Än sålänge ligger de ju fint på golvet så mammorna kan fika & tjöta lite men snart är det nog slut på lugnet när vi träffas!

Oliwer Melker & Olle

Nehe dasg att dimpa ner i lällaren ta lite tvätt & duscha. Äta frukost gå ner till Apoteket med flocken.
Kakan komer sen & käkar lunch här. Sen blir det kanske en tur till bibblan med Essie i eftermidddag. R kommer nog inte förräns vid åttatiden ikväll så jag får förbereda morgondagen själv.

Håll tummarna för att Baloo inte blir sämre så vi får en välbehövlig barn/hundfri fest imorgon i Götet!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Annica

Hoppas att Baloo får en lättare variant.. Stackars Jackson här är verkligen inte sig lik.. Stackarna.. Krya på din Baloo..

2008-11-21 @ 14:22:22
URL: http://hittaringendoman.se
Postat av: marie

Hej, tråkigt med Baloo hoppas det inte blir så allvarligt...

tänkte fråga, du e ju duktig på det här med bilder hur gör du för att lägga in fler bilder i samma inlägg här på bloggen. Jag får bara in en bild itaget...grr

2008-11-21 @ 15:15:25
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/
Postat av: Sussi

Håller tummar och tår att inte balleloo har fått det eländet, usch va trist med smittsamma sjukdomar.. Nähä, nu ska jag packa och åka iväg, hoppas mina vinterdäck sitter kvar hela vägen till P, det var ju jag själv som satte dit dom i söndags och jag undrar om jag fick dit bultarna ordentligt.. hehehe...

2008-11-21 @ 18:23:34
URL: http://schatzisfiske.blogg.se/
Postat av: marie

tack så mycket för tipset! ska försöka det oxå. Jo jag lyckades lägga in två bilder innan men texten hamnade inte där jag ville ha den. men man lär sig nog :-)

2008-11-21 @ 18:52:10
URL: http://mariekarlssons.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0