3 timmar...

...det var vad jag fick sova inatt. Fast inte sammanhängande så gissa om jag har grus bakom ögonen idag.
Tror Olle har ont i magen, har har inte varit ordentligt på toa på flera dagar så det är nog den som knasar. Så hela natten har han varit ledsen & det enda som hjälpt är att vagga honom stående. Tror ärligt inte jag hade pallat med ett kolikbarn?! Eller man gör väl det på nåt mystikt vis.
Så nu har vi två vaknätter på snart tre år....så ska nog inte klaga så högt.

R stannade hemma till 8:30 så jag kunde sova en extratimme iallafall, packade sen snabbt ner Olle i vagnen (som hade haft en jätteglad morgon..) & han somnade innan vi hann ut. Iväg med Essie till dagis sen fort fort hem & kasta sig på soffan! Gott! Sov 30-45 minuter sen åkte jag till Lotten en sväng & jämförde pojkarna på alla håll & kanter ;-)
Skoj att vi är sp många som fått killar samtidigt. Olle var vaken & glad, hade tänkt åka hem 6 sova en timme till men hann inte det innan Essie skulle hämtas.
Det jag saknar mest från att bara ha en bebis hemma är just att kunna sova lite när den ändå sover. Nu måste jag passa in en tupplur de timmarnan hon är på dagis & då måste ju Olle sova också. Men men...det är väl så det ska vara lite meckigt.
Granntjejen kom in nu så Essie & hon äter frukt & kollar på Askungen. Så bra att tjejerna finns här i kvarteret & de leker så bra.

Hund kurs ikväll, har tränat Ballo att sitta kavr i bilen med öppen grind....funkade ok så ska bli skoj & se om han rymmer iväg ikväll!
har för mkt grus i hjärnan idag så orkar inte skriva nåt skoj.
Jo just det...simningen...R var på infoträff igår, & när simtärnaren började prata om att barnen ju klarade sig själva stack han fram huvet & frågade "men de som är typ tre?! " de andra är fem år....
Men hon får vara med iallafall fast med förälder försat gångerna så det funkar. Men det blir nog inga problem med vår lilla vattentok!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Sussi

Oh shit vad du hinner med inlägg då... hahaha... nu ligger väl jag snart i lä på min blogg... men å andra sidan kan P busa till det med ett inlägg lite då och då eftersom vi kör den gemensamt.. Du kanske ska be R skriva lite inlägg också.. asg

2008-10-02 @ 20:51:57
Postat av: Lindha

R blogga...vissssst....han vet ju inte ens hur man stänger på datorn ;-)


Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0