Dagis, galler & rockparty

Tänk att Essie snart fyller TRE ÅR! Himmel vart har tiden sprungit iväg? Min lilla lilla fågelunge börjar bli stor!
Hon är på dagis nu, hon älskar verkligen att vara där & nu med 15 timmar är det precis lagom! Hon hinner inte bli trött utan det är bara ett 5 timmar långt lekpass för henne!
Tänk om man kunde ha det såhär jämt? Trissvinsten VAR ÄR DU?!  Skulle ju vara en dröm att kunna jobba 50% & ändå ha samma standard som idag. Jag vet inte om jag är beredd att leva på luft för att kunna vara hemma mer, samt är det viktigt för mig med mitt jobb! Får se om vi kan ordna så vi jobbar 90 båda två sen när Olle börjar dagis, men det är tack & Lov ett tag kvar tills dess!  
Jag  var på föräldramöte förra veckan & det var skoj att se lite mer vad de pysslar med där borta! När man hämtar & lämnar så ser man ju inget av verksamheten utan då är det ju oftast fri lek på de tiderna!
Men tycker allt de fått ihop treårsgruppen riktigt bra & pysslar med en hel del grejer inbyggt i lekarna! Intressant faktiskt & man märker ju stor skillnad nu när de är lite äldre & själva tar för sig & leker.
Har lite svårt att förstå vilka "mål" man ska uppnå med småbarnen som går på dagis. (1-2 åringarna) Nu vet de ju precis vad & hur & varför amn gör saker & vi får höra många roliga historier härhemma om hennes roliga upptåg!
Hoppas på att de som går nu stannar kvar så att det blir ungefär de barnen hon kommer ha med sig upp  i skolan sen!

Idag är det plock & städ dag! Har inte fått iordning riktigt sen helgen så ska upp med Olles presenter & plocka iordning.
Essie & jag ska måla inbjudningar sen till hennes kalas på lördag. Har inte hunnit med det men tänkte inte ha nåt jätteavancerat utan bara bjuda in de barnen hon träffar & leka lite. Nån Clown kommer inte iår....han verkade mest skrämma de stackars små förra året. (Utan Essie då som snabbt konstaterade att det var Sara som var clownen...)

Har beställt galler till bilen också så inte B ska kunna hoppa fram. Nu får jag dem inte förräns på fredag så min tur till Växjö ligger i farozonen....vet inte om han stannar därbak & åka med barnen i bilen & lös hund + packning + vagn vet  jag inte om jag vågar! Men det löser sig nog på nåt vis. Kan säkert låna buren vi lånat igen över dagen bara annars.

Sen måste det bli lite Rockplanering också....ska på maskerad på lördag med rocktema...gah.....VAD ska jag ha på mig då?!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Annica

Näe.. det är inte klokt att hon blir 3 år lilla snuvsan, men då får man ju oxå komma ihåg att vi med har blibit äldre, det är på barnen man inser att vi med blir äldre.. hahaha.. nu lät jag som Farmor.

Rock and Roll.. GRRRRRRRRRRRRRRRRR.. vet inte heller vad vi ska ha på oss..

2008-10-28 @ 12:03:59

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0