jag e trasig....

pust & stön säger jag bara!
Var & hopplade lite häst igår & fick instuktörens ena häst Camilia. Började JÄTTEBRA redan i spiltan när hon högg mig i armen, så proffsSussie (som aldrig får ett bakåtslickat öra i nyllet) fick agera assistent & hjälpa mig.
Piven sa att hon var en testhäst så jag tänkte mer att hon skulle vara vild & bångstyrig, istället ville hon helst inte gå alls. Kände mig verkligen som värsta nybörjaren! Efter en stund gick det ganska bra men började känna i höfterna. Mina trasiga leder klarar inte av att sitta i dressysadel på en ganska bred häst & hålla om. Efter ett skrittpass där jag slappnat av låste sig höfterna helt & kunde inte hålla om ett endaste dugg. Det tyckte nog Camilia var jätteskoj för nu kunde hon ju ånga på som ett ånglok istället. Rida med händerna på en sån häst går INTE. Efter en skänkelvikning när jag kände att det ploppade till i höften gav jag upp så den envisa hästen fick sin vilja fram & slapp jobba mer.
Blir SÅÅÅÅ irriterad på mina dumma leder! Men ska testa henne om ett par månader igen & se om det funkar bättre då.
Det får bli lättdrivna & smala hästar ett tag till.

Har precis lämnat Essie på dagis & hon cyklar dit nu. Så duktig, men "jag är trött i benen" blir det i slutet. Fast smidigare att hon får cykla än den där jobbiga brädan vi har annars. Velar fortfarande lite om tvillingvagn...fast nje...hon sitter inte stilla så länge ändå så det får vara!
Har ni tips på hur man torkar gummistövlar utan torkskåp? Essie har kissat i båda paren & de torkar ju inte!!! På dagis sa de att jag kan ju ta med dem dit & torka i skåpet så får kanske skutta bort med dem så vi har stövlar i helgen.

Ska lägga kameran på laddning nu så det bliur lite kort i bloggen. Ska dejta med Marie & Lotten om nån timme & kan ju vara skoj att ta lite bilder på grabbarna. (Oliver 4 månader & Melker 4 månader)
Sen blir det hem & fixa lite papper & kolla lite grejer inför Olles dop.

Började kika på tapeter igår & fastnade så för Sandbergs "Emma & Milton"  denna med djur
http://www.sandbergab.com/default.asp?lid=10&ulid=18&show=3&katdel=3&psid=80&vid=418&vrank=1
Eller denna med landskap & "stad" "Lilly & Leon"
http://www.sandbergab.com/default.asp?lid=10&ulid=25&show=3&katdel=3&psid=96&vid=580&vrank=1
Super fina! Säkert snordyrt också så ska ner & kolla det. Barn pillar ju gärna på tapeter så tänker inte lägga flera tusen påtapet i första rummet, fast det är ju bara i alkoven & en liten vägg...så vi får väl se! Sen hittade jag en med stjärnor på också som var helt ok!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Sussi

ProffsSussie??!!! (med e på slutet hmmm) hahaha... nu var ju DU rolig.. jag "snackar" ju bara med pållarna så är det lugnt sen.. Tyckte att du red henne superbra så det var nog bara du själv som upplevde att det inte var bra, synd att du ska behöva ha så ont.. sen ska du ha ett stort + som fixade 50 minuter av lektionen ändå, för Pivens hästar är inga lektionshästar, lite annan kaliber i dom, eller hur!!!

2008-10-09 @ 10:00:44
Postat av: Marlen

Åhh va roligt med tapeter...hoppas barnen blir nöjda :)

2008-10-09 @ 10:10:45
Postat av: Anna G

Tvillingvagn ja... En kompis köpte en billigt på nätet - efter att först ha varit väldigt motsträvig till det, men hon ångrar sig inte ett dugg!!

2008-10-09 @ 10:19:01
Postat av: Lindha

Okej Sussi då ;0) ja ska bli skoj nör du testat henne & se vad du tyckter om "ångloket" :-)

2008-10-09 @ 14:31:38
Postat av: yter

Den gröna tapeten var ju jättesnygg, klart ollebull ska ha den!

2008-10-10 @ 10:58:23

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0