Länkar...

La till några bloggar som jag läser :-) Vill ni inte vara länkade hojta till så plockar jag bort. Vill ni vara med hojta till så lägger jag dit.

Ska ut en tur i det vackra kvällsvädret med Baloo nu.....men det är faktiskt mysigt med lite höstrusk så mig gör det inget. Finns bara dåliga kläder inget dåligt väder - ajaj - Nu tuggar han på nåt han int efår tugga på...igen...
Idag har han varit en riktig TJUV! Vissa dagar är han inte en postorderhund....fast man får ju 99% av gångerna skylla sig själv.
Igår tex. Han var bara ute på baksidan, sen ringer telefonen & det är J som bor tre hus bort på stora gatan,
-Du din hund & katt är ute på gatan, Nej nu sprang de iväg upp i trappan! Jag hörde bilar tuta & kollade ut & såg dem nästan bli påkörda.
GAHHHH!!!!! När jag öppnade dörren var de redan tillbaka uppe på tomten igen så inget hände. Mer än en halv hjärtinfarkt!!!!!!
Gizmo är sällan eller aldrig ut men när han väl gör det går han tyvärr ofta ner i trappan & ut på stora vägen. Baloo tycker inte alls om när katten försöker lämna trädgården utan försökte väl på sitt lilla sätt få in han igen.
Men hursomhelst så får Balooo inte vara själv ute längre tills vi fått iordning ett riktigt staket. (om femhundra år mohahaha) Annars är det väl egentligen bara det att han pissar på R som är lite jobbigt för R iallafall. :-) Jag kan faktiskt inte låta bli att fnissa om mornarna när jag hör R grymta för att Baloo släppt några droppar av lycka.
Kan ju dra sjukdomsbilden av Gizmo också när jag ändå är inne på djuren, han är klart bättre & gått upp mer i vikt.  Men behöver ju gå upp mer så jag ska försöka köpa hem mer blötfoder av den sorten han kan äta & se om han blir nåt glupsk av det! Annar shar jag ett par kilo han gärna kan få, men hur överför man det på en katt!?


Vill du säga mig nåt?
Postat av: Sussi

Kul att vara länkad men det är ju inte bara "min" blogg.. P är lika mycket delaktig i den fast han är fortfarande nybörjare på inläggen.. hehehe..

2008-10-13 @ 21:10:44
Postat av: Lindha

ja fast det står att det är ihop med din darling Peter :-)

2008-10-13 @ 21:18:15
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: Sussi

hahaha.. nu ja!!

2008-10-13 @ 21:28:44
Postat av: Monixx

Hajj! Nä, det var nog inte samma. vi ska till Jönköping till niclas bror och hans tjeja.

Ja det låter ju som en toppenide' att tipsa varann. Jag kommer köra lite på sleaze-stilen, du vet rippade nätstrumpor, svart kjol och lite så.. hahaha ;-)

Har ju en topp det står: 'I Am the Only rockstar' på. Får väl ta den.. hahaha

Faktum var att vi skulle vara utklädda till en känd rockstjärna. Vad jag vet finns det inte såå många kvinnliga. eller ja, Lita Ford, Cher och de. Men jag är ju varken blond eller pudellockig så jag får väl helt enkelt klä ut mig till groupie! hahaha Borde väl funka va?

Usch vad folk hittar på mycket dumt. Kunde de inte valt nåt lättare?

Vi får gnugga geniknölarna;-)

2008-10-14 @ 14:45:04
URL: http://monixx.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0