Fototorka...

Jag har blivit så otroligt dålig på att fota nu. Kameran har blivit lite demolerad av Fotografen Essie så den är så seg. Datorn är ju ännu segare så att redigera & greja tar sån otrolig tid så jag tappar lusten att greja med det.
Så nu vill jag ha en ny dator & en ny kamera. Men det får vänta ett litet tag, hinner ändå inte med det nu.

Satt & letade kort på Olle att jämföra Essie med, men hade inte alls många på bara honom i december. Fick dåligt samvete när jag såg hur mycke bilder det fanns på Essie som bebis!
Inte ens ett album eller framkallat bilder på honom har jag haft tid att pynta ihop.
Essie tar ju massa tid att vara hemma med, men rolig tid!
Hon var ju en mönsterbebis som bebbe också, men var vaken sent på kvällarna & hade svårt att vara stilla, ville helst vara med överallt. Olle han är nöjd om han är mätt & om han bara får se Essie eller mig så kan han ligga på ungefär samma ställe i timmar.
Ja jag vet inte hur man ska förklara honom...han bara finns där & inspekterar allt med unda ögon & flinka små fingrar . När han låter lite minimissnöjd så flyttar man honom mellan matplats - gåstol - golvet -vagnen -sängen -gosa i knät lite & så runt ungefär samma runda igen.
Det är nog det jag saknar mest om man jämför ett & två barn...fokus på bara bebisen, & så logistiken förstås... :0)
Men om det bara varit Olle tror jag inte han varit så "lugn" för jag ser ju hur mycke han tar in av Essie & fördriver sina funderingar på vad hon gör.
Längtar så otroligt mycket efter sommaren när man slipper kängor, overaller mössor & envisa vantar.

Underbara ängarna ute i Skåne


Lättklädd Olle

mmmm....får sommarabstinens! Nån som vill grilla?

Dagens roliga på jobbet, jag hade en namne som jobbar med samma som jag fast på Gotland. Vi fick ju varandras samtal osv ibland innan, men det var ju bara hjälpa till eller koppla över. Nu har hon slutat & då tror växeln att jag tagit över hennes kunder helt, så jag får all mail/post/samtal. Bara det att det sitter ju en på hennes kontor som har akterna så honom har jag pratat med tre gånger bara idag. Han hade också en namne på firman & den var en hög chef så vi kom överens om att den andre namnen har högre lön ska vi som heter lika ha samma haha..Synd att min namne inte var en hög höna!

Ja det kanske inte var så kul att läsa men vi hade skoj iallafall.
har varit & ridit nu & det gick B---S! Hela överkroppen låste sig i axlarna & hela jag kände mig som en Marionettgubbe. Så skumt, visst kanske inte har den allra vackraste dressyrsitsen annars heller men idag var det katastrof.
Så fort jag på nåt sätt lyckades slappna av gick Lallabralla superbra, men då spände det till igen & så lekte hon symaskinsleken, hennes specialitet. Jaja...bättre lycka nästa nästa gång, var väl ringrostig.
Saknade dig idag Sus!

Dags för Balootur & sen SOVA! Det tär på en att vara flitig & stiga upp 06 fär att spatsera runt sjön för att sen jobba hela dagen!

Tack Smullan för hundpassandet idag!! Jättegulligt av dig!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Jessica T

Lucas är precis som Olle. Nöjd med att bara får vara med. Han finner sig i det mesta. Undrar om det äör något med andra barnet...

Vilka underbara sommarbilder. vart tog vår somamr vägen då Lindha. Bara väntade och väntade känns det som. Minns knappt sommaren, var i bebisbubblan.

I dag är han 6 månader min lillplutt. 6 månader och 3 timmar...

Ställer alltid på att grilla. Vi har gasolgrill coh den står framme året runt. Om vi är pigga i helgen och kan vara ute så får det bli grillad korv i trädgården tror jag.

2009-01-15 @ 08:28:10
URL: http://prinsmamma.blogg.se/
Postat av: Sussi

Jag saknade dig/hästarna och livslusten också... fyy för detta alltså!! men är på bättringsväg nu, hela kroppen är som en slapp och lealös sak, till och med jobbigt att sitta här vid datorn..

Hoppas du finner tid och pengar till nya prylar för det är jättekul att läsa din blogg!!

Kram

2009-01-15 @ 09:39:13
URL: http://schatzisfiske.blogg.se/
Postat av: Annica

vassegod..

2009-01-15 @ 10:11:52
URL: http://hittaringendoman.blogg.se/
Postat av: Micka

Aa härligt med sommarbilder.. Håller tummarna för att den kommer fort, o att den blir underbar med massa sol o värme :)

2009-01-15 @ 19:03:05

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0