Sommar!!!

SommarCHOCK!
Visst räknar man inte med sånhär utomlandsvärme i Sverige?
Men VAD går upp mot svenska sommaren när det varit såhär?

Vi tog Pärlan i tisdags förmiddag till Västervik. Där var detr varmare än varmast.
Upp med förtältet  & sen blev det bad för hela slanten!
Men tältet satte jag upp nästan själv, gissa om jag blev irriterad på barnen som sprang med pinnarna överallt,"tekniske"  sambon som bara inväntar order & Essie som bara tjatar som en 3,5 åring kan om bada, så de tre fick traska iväg till en lekpark såfort tältskelettet va uppe. Klart det fanns farbröder med en Herkules som hjälpte mig spänna till tältet.  (Fast jag hade enligt de campingveteranerna spänt det otroligt fint, de var duktigt impade av en blond ensam tjej!!)

Tisdagen bjöd på bad i poolområdet sen picknickade vi ute på öarna på kvällen. Olle sov i vagnen & Essie somnade i sin på vägen hem! (Ett stort tips till snart campande tvåbarnsföräldrar...ta med en vagn till stora barnet också!!!!)


Essie vevade själv ner stödbenen! Snacka om Mammas campingtjej!!!
(fast numer är jag Lindha, hon säger inte mama & pappa längre utan bara våra namn, känns skitskumt! )


Hoppar som en tok i "Luftkuddeland"


Picknicutsikten

På onsdagen kom Kakan, Putte & pojkarna på besök! Det var poppis & så himla roligt att semestra lite ihop!

NybörjarCampingMissen

MEN innan de kom när vi satt & frukostade i godan ro, ringer telefonen.
Det är receptionen som ringer & säger att vi står på FEL PLATS!!!
Jag går till elpinnen & tittar & då är det ju TVÅ platser på EN pinne. Vi har liksom ställt oss mitt för pinnen så vi står på två platser! (Och tyckte det var sååå bra att man fick två kontakter...)
Den vagnen (som ställt upp sig en bit bort mitt i natten) ska vara där två veckor måste de stå på rätt plats direkt, annars måste campingen boka om massa andra osv.
Så gissa att jag blev sådär glad när vi var tvungna att riva ner hela förtältet, flytta alla grejer & vagnen 2 ynka meter i värmen igen! Men envis som man är var det bara att riva skiten, le fint mot grannarna & sätta upp det igen. (utan herkulesmedhjälpare - jag kan själv!! (sambon åter i lekparken med Essie, Olle sov)

Sen sprang vi till pooerna & precis då kom Kakan & hennes följe.
De sov över i vårt förtält, & det gick alldeles ypperligt trots att Kakan har lite foglossning. (men hade en riktig madrass med sig, att byta plats med sambon var inte att tänka på...en natt utan Putte vet ni, det går ju inte.. ;) )
De hade det nog svalare än vi därinne så nästa tur om det är samma värme kan man u haen extramadrass med att gå ut & sova på :)


BeachOlle (som varit förkuld under färsta dagen & var fulltankad med alvedon, airomir,  pulmicort, tis-ons, men pigg på onsdagen & sov nog bort det mesta.Var faktiskt orolig tisdag eftermiddag när vi kommit fram, men som tur va släppte det & febern hann inte "ta han" )


Kakan & Essie i vattenkanan


Essie fick gå på skattjakt med piraterna på eftermiddan, en hel time var hon iväg & letade skattkista!


Grillmästarna! Efter en låååång jakt på tända grillplatser, ett kort åskregn  gick vi tillbaka till husvagnen & grillade istället för klipporna. Vi hade packat allt, utan tändvätska. Och springa till affären, sen tillbaka till klipporna & chansa på att regnet skulle sluta vågade vi inte. Men tillbaka på campen var det sol & fint igen...såklart...!


Kakan & jag (som förresten är Blondie igen för nån månad eller två, % ser mer gravid ut 
än henne här  )


Olle rymling

torsdagen bjöd också på varm sol, bad & god mat. När Kakan & söta följet åkt hem tog vi en tur in till Västervik.
Vi åt en bit mat på Harrys & bara mös!



Så, en liten bildvisning av vår lilla minisemester.

Nästa år ska jag köpa en sånhär husvagn!



Jag har aldrig en så lång husvagn. Den tog aldrig slut!!!! Det
r ett fönsterparti bakom tältet också som inte syns.
Den som står brevid med  tältet är en boogie, (alltså två hjul, längre än "normal") den såg ut som en liten skit jämte LångeJan.
Fatta vilket schabrak.

Hoppas ni har det lika bra som vi i värmen!


Vill du säga mig nåt?
Postat av: Jessica T

Tackar för tipset! Åker ju i morgon...

Härligt att ni verkar haft det bra. Campingliv är ju toppen ahr jag förstått med barn. Vi får se. Den där husvagnen. Får man ens köra den utan specialkörkort för släp eller nåt? Herregud vilket åbäke.

2009-07-04 @ 07:17:10
URL: http://prinsmamma.blogg.
Postat av: Yster

Såå underbart, kommerihåg Västervik, alla klipphyllor, och badet, kul! Ha de bra i värmen och en skön sommar, KRAM; nu ska ja ut å båta på salta havet!!

2009-07-04 @ 08:34:57
Postat av: Kusinen Åsa

Vilka härliga bilder och vad mysigt ni verkar haft det!!!! Jaa, shit vilken lång husvagn, den skulle iallafall inte jag kunna parkera in snyggt på nån campingplats=).

Kommer förresten ihåg några av mina kusiner som kallade sina föräldrar Ann-sophie och Åke istället för mamma o pappa.... Vilket vi tyckte var jättemärkligt... Min Malte brukar kalla mig Åsa ibland men då vägrar jag bara lyssna eller svara=)

Kram

2009-07-04 @ 21:15:52
URL: http://asajon.blogspot.com/
Postat av: Anna

Det känns som att det är många barn som har en sådan där period o ska kalla sina föräldrar vid namn istället för mamma o pappa.. Jag tycker att det låter lite sött på nått vis!;-)



Hur gick det med Baloo hos mor din o den efterhängsna soptunnan;-)?

2009-07-05 @ 15:54:32
URL: http://giss.blogg.se/
Postat av: Ida *Meya och Tex mamma*

Jag hojtar till när stensättningen är färdig ^^ Åh jag hinner inte läsa din blogg nu, vi ska på kalas men ni ser ut att haft det superkul! kramkram

2009-07-06 @ 12:15:22
URL: http://idaelisa.blogg.se/
Postat av: Micka

Emilia har kört med Micka & Freddie ett bra tag nu .. Fast jag är åter tillbaka som mamma, medans freddie får stå ut ett tag till.



Härlig semster ni haft :) Jag vill oxå !

2009-07-06 @ 15:33:25
URL: http://micka87.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0