Lite piggare..

Morfar är lite piggare!
Han har alltid varit en envis stark person, så verkar det vara även i slutet.
Det var nåt med hans insulin som gjort han så svag, men nu verkar det stabiliserat sig ganska bra vad jag förstod av mormor & mamma tidigare idag.
Så nu vilar han ut så får vi se hur det blir.

Essie är på dagis & jag har varit hos Lina en sväng & inspekterat barnvagn/säng/kläder.
Jättefina grejer, såklart man vill ha en bebbe igen ;). Men det är nog bra för vår del så får mysa med andra spädisar nu.
Ångrar fortfarande så mkt att jag inte köpte ny/beg vagn till Olle, eller att jag inte köpte en tvillingvagn fast det känns lite sent att göra det nu.
Ska snartköpa en ny sulky istället så får väl hitta nåt kul. Men det blir nog en helt vanlig Brio Sitty, liten & smidig.
Ester har ju en Cango, vilken jag var jättenöjd med i tre veckor, men sen höll den inte i ryggläget så den går inte ställa längre samt har den stått ute så tyget är inte särskilt fräscht längre. Den är rätt "ranglig" även om den hade fullt liggläge/bälte/suflett så nja, inte helt nöjd med den.
 Helst vill jag ha fullt liggläge/bälte/suflett. Sittyn har väl inte fullt liggläge?
Nån som har andra tips på smidig liten sittvagn?

Nu ska jag äta lite lunch, sen ta bilen till affären & köpa lite mat. Helt tomt härhemma & Baloo tjuvade åt sig allt bröd i morse.  Mage till glufsig hungrig hund har jag aldrig stött på. ;o)


Vill du säga mig nåt?
Postat av: ··•♦ Monixx ♦•··

Jag har en Emmaljunga Scooter. Den är helt briljant! :-)

Älskar de grova däcken. Tar sig fram i vilken snödriva som helst haha

2009-03-12 @ 12:14:19
URL: http://monixx.blogg.se/
Postat av: Jessica T

Hade med velat ha emmaljunga scooter. men en emmaljunga softy passade plånboken bättre. den är som sittyn. Alltså inte fullt liggläge men väldigt bra. Riktig korg under med. Det är ju en sulky och klassar väl inte in som sittvagn. Men väldigt liten är den. Får plats hur mycket som helst i bagaget med den i.

Är lite vagnssugen med. Vill ha en ny till Lucas. MEn än så länge får Brion duga.

2009-03-12 @ 12:49:42
URL: http://prinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lindha

Vi åker ju runt kors & tvärs med bilen nästan varje helg så den måste vara lite ihopfälld. Tänk på att jag har en hund på snart ala 50-60kg därbak också ;o)

2009-03-12 @ 13:04:22
URL: http://mchutney.blogg.se/
Postat av: Anna

En kompis köpte inte heller tvillingvagn från början men gjorde det sen o det har hon inte ångrat en sekund sen... Köpte från Tyskland, var inte alls speciellt dyr! Var ngn sida på nätet...

2009-03-12 @ 13:48:39
URL: http://giss.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0