Underbara dagar...

...ute är det ju riktigt VINTER! I November. Tänk omm det får ligg akvar nu ända till mars! Då blir jag GLAD! Men hund i huset igen är höst/vintern rätt sketig. Så vit snö & kallt på promenaderna gör att det inte lortas ner så fasligt mycket.
Men det bästa är ju att det är ljust ute!
Konstigt att jag orkar vara pigg fast jag är så trött. Olle har inte sovit sådör superbra sista tiden & iomed flytten till hans rum blir det ju att han matas i sin säng eller i knät. Innan somnade jag ju med honom eller tog en quicknap nör han åt. Funderar på att sova i hans rum med honom istället?! Essie bökar ju mellan oss så oftast vaknar jag minst en gång/timme. Börjar fresta på lite. Men med bra väder & härliga ungar så fixar man det också.

Den stora skillnade på ett & två barn tycker jag är just sömnen OCH det eviga kånkandet. På med två par kläder, ut med vagn, dela vagnen in i bilen ut ur bilen packa upp vagnen osv...detta gör att undviker ta bilen en hel del vilket är bra. Med Essie gick jag överallt så åkte inte bil då heller men nu är det så mkt som ska pressas in på schemat varje dag så hinner inte gå i den omfattningen, dessutom får Baloo inte gå så långa promenader än så det beror lite på han också.
Ska Essie med också är hon ju på brädan & nja...tycker det går sakta & är tungt att ha henne på den så när hon är hemma & vi ska lite längre sträcka så blir det kånka ut hela flocken till bilen & köra till punkt B.

Ska snart iväg till Lotten & bäsarna. Hade faktiskt tänkt & gå dit & hem MEN då blir Balutten hemma själv lite för länge & jag hinner inte städa som jag tänkt...om jaghinner det idag ska iväg med Smullan & hundarna sen också innan Essie kommer hem.

Funderade på det här med tvätt igår...när jag bodde i lägenhet  tvätttade jag ju på in tid nån gång/vecka. Då var oftast tvättkorgen proppad & jag tyckte det var såååå mycke. Nu har vi FYRA tvättkorgar i källaren & en uppe för transporten ner & de är ALLTID överfulla! Nån gång/m¨nad KANSKE det är tomt i korgarna sp man komer ner till handukar & annat lite större...Gah! Men det blir ju så när vi tvättar en maskin/dag. Ska kanske införa tvättdag igen? Och då tvötta upp allt på en dag, köra 7-8 maskiner sen är det klart. Ja, ska nog testa den varianten ett tag. Och få kära sambon att ta hand om det igen. Innan skötte han all tvätt men vet inte om han glömt hur maskinerna funkar numer ;-)

Dags för en gosstund med pratOlle som vaknat i vagnen nu sen packa in oss i bilen!

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Annica

hihi.. ja det är allt en liten flock du har skaffat dig.. Men jag är så avis på din lilla fina familj.. Tycker ni har det så mysigt jämt, inte hade man trott detta om dig för 10-12 år sen!! Tänka sig att vi med blev vuxna.. Hoppas vi kommer ut med vovvsingarna idag!

Kram vännen..

2008-11-05 @ 10:16:36
URL: http://hittaringendoman.blogg.se/
Postat av: Sussi

Hellooo.. Är du inte och hopplar häst idag då?? Vill ju veta vad ni gjort så att jag kan smygträna..

Tycker du är superduktig på att få familjen och allt annat att fungera så bra, det finns andra som varken har familj, hus eller djur och som inte får ett skit gjort ändå..

Kramkram från Skillingaryd

2008-11-05 @ 18:39:46
Postat av: Yster

Konstigt med tid, jag tycker det tar för mycket tid att gå och träna.. först bandet, sen 1 timems pass, sen är man ju värd bastu, å så försvann minst 2,5 h. Men jag är alltid piggare efteråt, hinner massa hemma, ringer massa folk, lagar mat, kollar datorn. Så kör hårt syster!, du gör så mycket hemma så du blir pigg! Där har vi den extra kraften. Puss på Er!

2008-11-05 @ 21:16:08
Postat av: Lindha

Ni är ju för söta!!

Suss...vi körde lite böja. Hade LallaBralla idag & det gick jättebra i mitten av passet. Sen fastnade lederna & då blev hon & också pinne. Men hon denna goa häst finns allt därunder "travarhalsen"!



Yster....TRÄNA existerar inte i min värls..men ska ta mig en åktur på Absliden nu ;-)

2008-11-05 @ 22:08:47
URL: http://mchutney.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0