Sluuuut på mys....

Ollebullen vill inte amma längre alls. I och med flytten till eget rum tyckte han att han blivit stor pojk & nåt j-a bröst duger inte mer. Jaja...kanske var det inte sååå mysigt de nätter jag legat de senaste månaderna i tre-fyra timmar med han som en förlängning av mig själv halvsovandes, men de där nära stunderan i soffan eller på morgonkvisten har ändå sitt mys & man har en annan kontakt, en egen kontakt! Eftersom han mest fått ersättning har det mest varit för att han ska somna/sova eller när jag inte orkat göra flaska. Mätt på mig har han aldrig blivit.
Får väl kånka in honom inatt till oss & ge det ett försök till men tror nog inte det kommer gå. Lilleman börjar bli stor :-(
Men så är det ju med små bebisar de har en alldeles egen vilja ;-)
Planerar Olles dop & föröker få Kakan att sjunga! Vet att hon kan om hon hinner träna lite så hoppas på det.
Om du inte sjunger får du gå hem hela vägen från Lövhult hehe...

Ikväll spelar R innebandy med sektgänget & jag väntar på DH veckans favvo!
 Vi var ute i Skåne en tur hos danskarna & köpte lite drickbart, Baloo fick följa med & vi gick ett varv runt  "kvarteret" jisses vad lydig han blev när det var skymning min lille goshund. Tom ligga ville han glatt & lydigt. Hoppas Ligg komandot börja sätta sig för han verkar inte förstått varför man ska ligga ibland på kommando & egentligen...varför ska man behöva kunna det?!
Baloo har haft en riktig busdag. Märks att han börjar bli unghund nu & hittar på bus mest hela tiden fast ändå så är han så duktig & lydig. Men  lite irriterad blir jag på alla som ska hälsa på honom när man är ute & promenerar.
-ÅÅÅhhhh vad söööt!! Sen står de där & klappar, han fjäskar & hoppar som en studsboll. Jag brukar vara lite otrevlig & dra undan honom & sätta han ner för han ska faktiskt väga 50-60kg & då går det inte ha en hoppade gladskit jämte vagnen med en bebis i & en treåring på bräda eller precis jämte.
Ni som inte har hund....FRÅGA ägaren om det är okej att klappa INNAN ni ropar ut hur söt hunden är. Dessutom är inte alla söta hundar snälla....jag har mött mammor som tittar surt på en när Baloo hoppat upp på deras barn trots att jag sagt att han är klumpig & har sylvassa tänder. Då får man faktikt skylla sig själv.

Nehe tre minuter kvar till veckans roliga tv! Natti Natt på er!


Vill du säga mig nåt?
Postat av: Annica

Kunde inte ha skrivit de sista raderna bättre själv, så grymt irriterande.. Pinkar han inte på dem med?? Eller är det bara på mig han gör det?

Kramis.

Kanske med skulle öppna en blogg igen...

2008-10-15 @ 15:27:09
Postat av: Lindha

Vilka dem menar du? B pinkar inte på barn, bara på R & hans pappa hehe...

2008-10-16 @ 09:17:48
URL: http://mchutney.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0