Always Monday.

Ja, ibland känns det faktiskt som måndagen är den eviga dagen.
Vi har inte gjort sådär nåt speciellt idag, tansläkarn ringde på morgonen & frågade var jag var. Ja jag kommer imorgon sa jag.
Blivit nån missuppfattning för jag har skrivit imorgon i kalendern & sagt till sambon att han får åka senare til jobbet.
Men vem försöker inte med alla medel skjuta på Rotfyllning Del 2??!!
 Ber & hoppas bara tanden är helt stendöd nu så det inte gör sådär föda-barn-jag-kan-det-ploppa -ut-en-unge-ur-tänderna-ont.
 Inte nån lön för det onda får man ju inte heller. Bara ett stort hål i plånboken...sen tror jag att i förra gångens dimmor av rädsla sa han, tandläkarn, att den stora tanden som gått sönder lite också behöver rotfyllas. Funderar på att dra den istället isåfall. På tal om tänder, tandblekningen ja...funkar den?
Jo jag tror det, men har ju bara gjort två gånger än sålänge, tänkte höra lite imorgon vad de tror också. Jag tyckte det isade ganska mycket dagen efter, läste på förpackningen att det kan va så men en hel dag? Nja...kanske blir äkta löständer iallafall till slut :o)
Men är det ok så ska jag fortsätta ett par dagar till.
Monixx frågade om den, köpte det på www.tandblekning.se  & det kostade runt 400kr.

Varit på "nya" ÖF idag med barna, fina lokaler men inte så bra anpassade till barn....& då ska ju familjecentralen vända sig just till barn.
En tvillingvagn kommer inte ens in i huset, vagnarna får man inte ta med in utan ställa utanför. Kul om an ska på kontroll med sin lilla bebbe & den sover, bara att väcka den & hoppas på att få gå in i tid.
Tror de flesta helst vill att bebisarna får vara i sina vagnar så länge som det går. Man vill ju att de visar sin glada sida hos BVC-tanterna. Nu kommer de se hur kinkiga små bebbar kan va hehe...
Annars var det rätt ok lokaler men ganska litet. Så fullt lär det bli när alla kommer.

Imorgon kommer bebisgänget hit, det är ju Semledagen så får väl ordna fram några kaloribomber för sakens skull.
Jag kommer troligtvis vara så bedövad så jag kan nog ändå inte äta nån. Men på semledagen MÅSTE man äta en semla hur mycke man än ska leka hälsosam. Men några hembakta blir det inte, det lovar jag.
1. kan inte baka
2. har inget recept
3. har inget att baka på
4. hinner inte handla saker att baka på ifall jag nu skulle få det ofantligt otroliga infallet att tro jag skulle fixa det.

Baloo & Jackson hann med en dejt idag också ute i skogen. Det är ljust ute nu när sambon kommer hem! Så skönt att kunna ta en skogsrunda med balutten då. Lite svårt nu att komma ut men barnvagn om dagarna förutom på vanliga tråkiga gångvägarna.

Varit & ridit också, blev Zerona idag. En såndär snygg "perfekt" häst. Rätt liten men helt perfekta propotioner. Brukar gå som en drömm att rida henne men idag var det faktiskt katastrof! Mina ben har nog vuxit typ 1m på löngden & slog i hennes stackars sida på hennes framben hela tiden. Fick ingen koll på spirorna alls.
Galoppen gick helt okej & tillslut fick jag tre runder i förvänd galop iallafall. **Pust**
Vill hemskt gärna ha henne på ondsag oxå men det blir det nog inte. Det är en av nackdelarna att rida på ridskola, man får sällan samma häst två gånger i rad, vilket jag tycker behövs för att hitta knapparna.

Gonatt på er! Nu ska jag ta en tur till fåtöljen.

Vill du säga mig nåt?
Postat av: Jessica T

Jasså det var litet dä. jag ahr inte ens varit nere där. Men men...



Om ni känner att ni vill ha med någon mer i ert fikagäng så hänger jag gärna på...

2009-02-23 @ 21:36:45
URL: http://prinsmamma.blogg.se/

Härinne skriver man nåt braigt:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din mejl: (bara för mig)

Har du någon blogg?:

Skriv nåt trevligt::

Trackback
RSS 2.0